Træning i Klejtrup Boldklub

Træningstider for Herre Senior (udendørs)

Mandag kl.

Onsdag kl.

Cheftrænere for Herre Senior

Rasmus Frank Kastrup

Dennis Lundsgaard Højen

Holdledere

Kris Pedersen

Martin Lakmann

Morten Christensen

Træningstider og træneroversigt

Info til alle i og omkring BMK90 og Klejtrup Boldklub

Efter nogle positive møder mellem de pårørende klubber, havde vi trænerne samlet fra BMK90 (HBI og MTIF) og Klejtrup Boldklub til et møde den 12. jan. 2016, hvor vi blev enige om, at vi lægger de ældre årgange af vores ungdomsspillere sammen.

Vi har oplevet, at det er svært for os at stille hold, når spillerne kommer op i 11- 12 års alder og opad. Dette gælder begge klubber. Når vi bruger holdsammenlægning opnår vi, at de forskellige årgange har flere spillere til rådighed og at vi kan tilbyde en mere målrettet træning til de forskellige drenge og piger.

Alle spillere fortsætter som medlem i de klubber, som de nu er medlem i.

Er der spørgsmål bedes I rette henvendelse til:

Klejtrup Boldklub:

Ron Arkesteijn

ronarkesteijn1@gmail.com

BMK:

Bodil Fuglsang

bodil65fuglsang@hotmail.com

I 2012 oprettede Klejtrup Boldklub "Støvlebanken".
"Støvlebanken" består fysisk af en skab i boldrummet, hvor trænere har adgang til.

Her kan du indlevere, bytte eller hente brugte fodboldstøvler og benskinner. Her er størrelser for både børn og voksne.
Så er du ny spiller, eller bare vokset fra dine egne, så er du meget velkommen til at kontakte din træner, så skal han nok hjælpe dig.

Vi vil gerne gøre Støvlebanken endnu bedre. - Og du kan hjælpe os! Har du gamle fodboldstøvler eller benskinner liggende derhjemme, så indlever dem endelig (rengjorte) til klubben. - Vi sætter stor pris på din hjælp!