PRESSEMEDDELELSE

Klejtrup Boldklub (KB) og Møldrup-Tostrup Idrætsforening (MTIF), har valgt at indgå holdsamarbejde på tværs af seniorfodbolden på herresiden.

KB og MTIF's herrehold har trænet sammen siden sommeren 2023, og det munder nu ud i et udvidet samarbejde omkring alle hold på herresiden, med start fra foråret 2024.

Efter en god og konstruktiv dialog imellem klubberne, løbende over de sidste ca. 6 måneder, er vi blevet enige om, at det bedste for herrefodbolden i Klejtrup og Møldrup, er at lave et samarbejde på tværs at vores to klubber. Et samarbejde vi kan se mange spændende perspektiver i og gode synergier ved at føre ud i livet sammen.

Ungdommen, de spillere der bliver seniorspillere i de kommende år og længere ude i fremtiden, vil vi gerne give de bedste muligheder og betingelser, især med tanke på hvordan fodboldens udvikling har set ud de seneste år.

Tankerne har selvfølgelig også været omkring de eksisterende seniorspillere, da det er dem der bliver påvirket mest i nuet, derfor er vi ekstra glade for at de to trænere, der har haft opgaverne i 2023, har sagt ja til at fortsætte i 2024, det drejer sig om Dennis Højen (KB) og Rasmus Elkjær (MTIF). Det har været meget vigtigt for os at få de to til at fortsætte, da de begge kender klubber og spillere indgående, det bliver uvurderligt i den videre proces sådan et nyt samarbejde skaber, så vi kan få udnyttet det potentiale der foreligger bedst muligt, samt få bygget en meget stærk social klub.

Navnet på det nye holdsamarbejde bliver: MTIF/Klejtrup Boldklub.

Spørgsmål til ovenstående kan rettes til Formand i KB, Claus Nielsen på tlf. 29844577 eller til Fodboldformand i MTIF, Anders Pedersen på tlf. 53702149.

På vegne af samarbejdsudvalget i KB og MTIF.

Claus Nielsen (KB) Anders Kjerting Pedersen (MTIF)

 

Fra venstre mod højre:

 

Rasmus Elkjær i orange (MTIF) og Dennis Højen i blå (KB)

Klejtrup Boldklub - Webmaster: Vivi Haugaard Betzer