Set og sket

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oprykning fra serie 4 til serie 3

Det er endelig lykkedes for herre senior at sikre sig en overlegen oprykning til serie 3, hvor klubben hører til. Det er sket efter at have gennemgået efterårssæsonen med kun et nederlag. Holdet består af ganske mange unge spillere krydret med nogle enkelte rutinerede. Samtidig har vi forlænget samarbejdet med vores nuværende trænere, Anders Marinus Jørgensen og Nicolaj Skaarup, så kontrakten nu løber til udgangen af 2020.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ny bestyrelse 2017

Fra venstre ses: Carsten Kjær, Kenneth Ravn Sørensen, Ron Arkesteijn, Jim Uldahl Nielsen og Henrik "Krumme" Nielsen.


Fodboldfest i Klejtrup

Klejtrup Boldklubs ungdomsafdeling afholdt her for nylig deres årsfest.


Rigtig mange havde taget imod invitationen. Således var ikke mindre end 180 forældre og spillere mødt frem i Klejtrup Hallen for at være med til, at fejre et rigtig godt år i Klejtrup Boldklub. Klubben har i årets løb haft dygtige trænere på alle hold, og endvidere har der været tilgang af spillere.

Aftenens højdepunkt var, da der skulle deles fidus pokaler ud til en spiller på hvert af de 7 hold. Pokalen gives til en, som har udmærket sig meget positivt på forskellige områder, såsom kammeratskab, flid og udvikling, indstilling og godt og smittende humør.

 

Pokalerne blev overrakt til flg. modtagere:
U 8 drenge Jesper Rysholt
U 8 piger Lærke Grud,
U 9 drenge Villas Fragtrup
U 10 drenge Bjarke Mortensen
U 11 piger Sofie Nannberg
U 12 drenge Mikkel Svendgaard
U 13 piger Mester Tilde Vasholt

Foto: Jens Stadsgaard

Flere billeder kan ses hos Jens Stadsgaard foto 


Fællesskab om fodbolden


Forleden samlede Klejtrup Boldklub sine ungdomshold til en stor fælles inspirationstræning med fællesspisning, fodboldhygge og overnatning i hallen
 

Klejtrup: Akkurat som kalenderen viste efterår fulgte vejret med. I silende regn mødtes boldklubbens ungdomsafdeling til en længe ventet fælles træning med tre dygtige trænere fra samarbejdsklubben Hobro IK.
Regn er ingen hindring for fodbold. Og for børn skal selv et regulært styrtebad ikke stå i vejen for at komme ud og trille med kuglen. Det beviste Klejtrup Boldklubs yngste medlemmer, da der forrige fredag var arrangeret fælles inspirationstræning, spisning, landskamp og overnatning i hallen. Omkring 70 piger og drenge var tilmeldte og sammen med deres trænere kastede de sig ud i en række nye træningsøvelser, som de inviterede ungdomstrænere fra Hobro IK havde arrangeret.
Både for boldklubbens spillere og deres mange trofaste trænere var det en spændende aften, hvor nye øvelser og andre øjne på tingene måske kan være med til at løfte ungdomsarbejdet i klubben til nye højder. Der var i hvert fald ingen der kunne sætte en finger på entusiasmen hos både børn og voksne.
Efter den våde omgang træning var der arrangeret fællesspisning i hallen og lidt senere var der så lagt op til endnu mere inspiration til byens fodboldfans med landskamp i fjernsynet. Og på trods af Danmarks måske lidt sløje indsats, så er der ingen tvivl om at arrangementer som disse i høj grad er med til at skabe sammenhold både internt på holdene og på tværs af både alder og køn i en by som Klejtrup.
 


Klejtrup’s fodbold piger gør det igen

 

Efter sidste års succes, hvor Klejtrups fodbold piger vandt guld i DGI’s Jysk/Fynsk mesterskab i indefodbold, så valgte holdet (U13 piger) i år at prøve kræfter med DGI’s Landsmesterskab i indefodbold (DGI’s Danmarksmesterskab), hvor 18 hold fra hele landet deltog i deres række.
 
Stævnet foregik i weekenden d. 5/6. Marts i Fredericia, og der skulle spilles kampe i 6 haller, så det var en flok spændte piger, som tog afsted lørdag morgen.
 
Klejtrup endte efter mange spændende og nervepirrende kampe med at vinde Bronze. Holdet spillede 8 kampe – de vandt 7 og tabte kun 1 kamp til holdet, som vandt guld.
De 2 hold, som vandt guld og sølv er store klubber med omkring 50 spillere i U13 årgangen.
Flot præstation af en mindre fodboldklub som Klejtrup, som kun har 11 spillere i årgangen
Det var en flok trætte spillere, trænere, forældre og søskende, som søndag eftermiddag kunne gøre status på et vellykket Landsmesterskab.
 
Ugen efter Landsmesterskabet startede pigerne udesæsonen, hvor Klejtrup og BMK90 har valgt at lave et samarbejde, da klubberne er udfordret på at have spillere nok til de forskellige ungdomshold.
 
Så går der piger rundt og skulle få lyst til at spille fodbold på et hold, hvor vi går på banen for at vinde, men hvor også det sociale, kammeratskab og sammenhold er i højsædet, så er I altid velkommen i Klejtrup.


Serie 4 videre til 6. runde
 

Serie 4 er nu gået videre til 6. runde, efter at have slået 1 serie 4 hold, og 3 serie 3 hold ud af turneringen.
Ved den sidste kamp i tirsdags, mod Purhus IF, måtte vi ud i straffespark konkurrence inden vi kunne gå derfra med sejren 6-5
Der stod 3-3 i kampen og vores målmand, Claus Nielsen, reddede 2 gange straffespark efterfølgende.

 

Vi spiller 6. runde mod Vestthy d. 3. juni kl. 19:00 på hjemmebane!

Til kampen vil vi også tænde op i den store grill, så vi håber på rigtig mange tilskuere

Holdet fra i tirsdags

Oprykning i Klejtrup
 

I lørdags var der stor spænding i Klejtrup Boldklub. Begge seniorhold i serie 4 og 5 kunne denne dag rykke op.
Men der blev desværre kun brug for champagnen på serie 5, som på udebane sejrede 3-1 over Ulbjerg og dermed sikrede sig en flot oprykning til serie 4. Målene for Klejtrup blev lavet af Simon Andersen (straffespark), Rune Lang og Mathias Jørgensen.

Serie 4 mødte på hjemmebane FSI. Da der samtidig var byfest, var der meget stor opbakning på sidelinien, så alt var klar til at få oprykningen i hus. Klejtrup lagde også stærk ud, men kunne denne dag ikke ramme målet, på trods af mange gode chancer. Efterhånden overtog FSI dirigentstokken, og sejrede 2-0. Det var en flok utrolig skuffede spillere og ikke mindre seniortræner Orla Krogh, som kunne forlade banen og gå på sommerferie. 

Status er at Klejtrup Boldklub efter sommerferien på seniorplan stiller med to serie 4 hold og to oldboys syv-mandshold på herresiden og på damesiden med et syv-mandshold.

Det nye serie 4 hold

 U11 piger fra Klejtrup Boldklub vinder Ikast Cup

 
I weekenden deltog Klejtrup Boldklub, med deres dygtige U-11 piger, i Ikast Cup.
Fredag den 26. juni drog træner Hanne Lange med sine spillere og deres forældre til Ikast og lavede fælles camping på stævnepladsen ved Ikast Stadion.
 
Om lørdagen startede stævnet – spillerne var meget engagerede og gik til den med fuld energi. Alle tre kampe om lørdagen blev vundet med fight, godt spil og gode mål. Selv om der manglede 1 puljekamp søndag morgen var en plads i semifinalen allerede sikret. De nedkæmpede modstandere var Taulev-Skærbæk, Kjellerup og Kvik Aalestrup. Søndag morgen blev også Sunds besejret i puljen.
 
I semifinalen blev Søften besejret 7-1 og i finalen blev Taulev-Skærbæk besejret med 4-0. Totalt set 6 sejre i 6 kampe og en samlet målscore på 25-3. Selv om det gik godt sportsligt, blev det positivt overskygget af en social fantastisk weekend, hvor både spillere og forældre hyggede sig.
 
Søndag kl. 16 var det slut, og alle drog meget trætte hjem til Klejtrup og omegn til en velfortjent sommerferie.
Men mon ikke alle er klar igen næste år.

U11 pigerne på sejrsskamlen i Ikast

Klejtrup Boldklub er i gang

 

Lørdag d. 31/1 kaldte træner Orla Krogh sine seniorspillerne sammen, til den første træning udendørs. Ca. 20 spillere mødte frem, til lidt bold i hallen, da vejret var bedre indenfor på denne dag.

Orla går i gang med sin femte sæson, i denne omgang. Han er stadig meget ambitiøs og brænder for arbejdet i klubben. Orla håber på god opbakning fra spillere, som i år er at finde i serie 4 og serie 5.
Der er i år yderligere tilmeldt to syvmands oldboyshold på herresiden.
På seniorplan er der stadig serie 2 på kvindesiden.

 

Formand Per Vammen

Generalforsamling 2014

 

Klejtrup Boldklub afholdt for nylig generalforsamling.

Denne var samtidig et lille jubilæum for formand Per Vammen, som kunne aflægge årsberetning for sammenlagt tiende gang.
Formanden kunne berette om et turbulent år i klubben. I ungdomsrækkerne måtte der trækkes et par hold, dels pga. manglende spillere, men også fordi nogle af drengene var blevet så dygtige, at de ville prøve talentet af i Viborg FF. På seniorsiden måtte der trækkes et serie 6 hold, da der også her manglede spillere.


Der var også mange ting, der lykkedes i det forløbne år, bl.a. Ikast Cup for nogle af spillerne, og rigtig gode arrangementer for andre.

Som noget nyt blev ordningen med kontaktforældre indført på alle ungdomshold i efterårssæsonen, disse forældre står så med ansvaret for, at visse arbejdsopgaver bliver udført på deres hold. Formålet med dette er at få flere involveret i klubarbejdet, og aflaste trænere og ledere, så vi mindsker udskiftningen på disse poster.

Økonomisk kunne året knap hænge sammen, men klubben har stadig en god økonomi.


I bestyrelsen var der stor udskiftning, da Lars Vadsholt, Dorthe Valentin og Henrik Langbak ikke ønskede genvalg.
Nyvalgt blev Ron Arkesteijn, Tanja Juhl Larsen og Lasse Madsen.
Den senere konstituering fik følgende udseende. Per Vammen blev genvalgt som formand, Ron Arkesteijn blev valgt som næstformand og Lene Lundsberg Gade blev genvalgt til sekretær.


Sæsonen er slut i Klejtrup Boldklub
Sidste lørdag var der afslutningsfest for seniorerne i Klejtrup Boldklub.  Træner Orla Krogh kunne berette om et efterår, hvor oprykning for serie. 4 desværre glippede. Serie. 5 var meget tæt på oprykning, og fik ligesom oldboys, pæne placeringer. For første gang i mange år have klubben i efteråret et s. 2 damehold. Træner Bjarne Lange`s piger/damer klarede sig over al forventning.

Der var pokaler til, Årets Topscorer: Simon Lange, Årets spiller: Nikolaj Helweg og årets udvikling: Rasmus Frank Kastrup, i serie 4.
Årets spiller i serie 5: Kenneth Kallestrup. Bjarne Lange, pokal for 500 kampe i klubben, Lars Vadsholt fik pokal for 450 kampe i klubben, Brian Madsen, 400 kampe, Kenneth Ravn Sørensen for 250 kampe, Morten Sørensen 200 kampe.

Højdepunktet var udnævnelse af Dorthe Valentin til klubbens største pris, nemlig æresmedlem.:
”Det er med stor ære og glæde, at vi i dag kan udnævne Dorthe Valentin til æresmedlem i Klejtrup Boldklub.
 Dorthe har igennem mange år, slidt og slæbt for vores klub. Hun er klubbens blæksprutte, og har en finger, eller hånd, med i de fleste ting, som foregår i klubben. Som kantinebestyrer er hun nok den i klubben som har den største berøringsflade, og med sit gode humør og udadvendthed, ja så føler man sig med det samme, meget velkommen.

Dorthe har, og bestrider stadig, en masse arbejdsopgaver i vores klub. Som kampfordeler er hun rigtig god, og der er styr på tingene. Som sponsorudvalgsformand har Dorthe skaffet rigtig mange gode aftaler i hus. Endvidere har hun pt. siddet i bestyrelsen i fire år.
Dorthe du er arbejdskraft uden lige, og du skal vide at alle i klubben sætter stor pris på din hjælpsomhed og dit gode humør.”
Klejtrup Boldklub V/Per Vammen 

 

Super Bootcamp

Inden Super Bootcampen gik i gang, var der også tid til at markere, at Sparekassen Hobro har lavet en ny 3 årig hovedsponsoraftale med Klejtrup Boldklub.

På billedet ses til venstre formand for Klejtrup Boldklub Per Vammen og afdelingsdirektør Lene K. Quorning, Sparekassen Hobro, og til højre Formand for sponsor, Dorthe Valentin, og træner Rune Hjortbak og Katrine, sammen med U11 pigerne.

Læs mere om arrangementet under "Nyt fra klubben" cheeky

Ikast Cup 2012
Igen i år har vi været til Ikast Cup. Denne gang havde vi 6 hold med, ca 50 spillere og endnu flere voksne og tilskuere.

Weekend blev rigtig lang for flere af spillerne og deres familie, da vi for 3 holds vedkommende spillede om finalepladser. Vi kom stolte hjem med en første plads for U9 drenge, en anden plads for U13 piger og en fjerde plads for U15 piger.
Det tyder på vores træningsindsats har givet pote og de øvrige 3 hold kunne nemt havde klaret sig ligeså godt, her var uheld og marginaler kendetegn. Så godt gået børn! kan jeg kun sige fra ungdomsudvalget.

Vi starter nu snart igen en ny sæson, denne gang med flere 11. mands hold og stadig med stor opmærksomhed omkring træningen. Bl.a. skal vores piger spille U13 11 mands, drengene for U13 og U15 skal også i gang med 11 mands. Vi opfordrer derfor spillere til at komme i gang også dem, som ikke har spilleret i klubben før og dem som har holdt en pause.

Spillerne bedes gå på Boldklubben Sydhimmerlands hjemmeside og se hold og træningstider og evt. kontaktoplysninger, idet nogle hold starter før skolestart, da turnering allerede starter i første uge efter skoleferien.

 

Vel mødt til en ny sæson

Med venlig hilsen
Ungsdomsudvalget
Anne Marie VadsholtHovedsponsor:

Klejtrup Boldklub - Webmaster: Henrik Langbak