Kontingenter

Ungdom U6-U8

Ungdom U9-U18

Informationer om kontingenter

Er man som medlem af Klejtrup Boldklub direkte forhindret i at deltage i kamp/træning inden for fuld turneringshalvsæson pga. arbejde, skoleophold eller millitærophold, er man berettiget til halvt kontingent i denne halvsæson.

Hvis man bor eller fast opholder sig i en afstand af min. 25 km. fra Klejtrup, er man ligeledes berettiget til kun at betale halvt kontingent.

Tilflyttere til klubbens område får det første halve års kontingent gratis -- dette gælder hele husstanden.

De første tre træningsaftener er gratis.

Der gives ikke refusion af kontingent til skadede spillere.

Hver enkelt tilfælde af kontingentnedsættelse skal forelægges for ungdomsudvalget eller seniorudvalget, alt efter spillerens tilhørsforhold. Det respektive udvalg vil herefter tage stilling til, om man opfylder kriterierne.

Ved manglende betaling fremsendes en betalingspåmindelse.
Ved anden påmindelse tillægges et rykkergebyr på kr. 50
Herefter inddrages bestyrelsen.
Ved manglende betaling i mere end tre måneder kan pågældende medlem ekskluderes.